De 150.000ste bezoeker voor BODY WORLDS in Amsterdam

De 150.000ste bezoeker voor BODY WORLDS

150000ste bezoeker, body worlds: the happiness project, body worlds amsterdam, damrak

De 150.000ste bezoeker voor BODY WORLDS

  |   Evenementen, Nieuws

Donderdag 14 augustus arriveerde de 150.000e bezoeker bij anatomietentoonstelling BODY WORLDS: The Happiness Project. Een zeer verraste Geralda Bakhuijzen uit Harderwijk was de gelukkige. Samen met haar man Willem, zoon Willem (bijna 14) en dochter Lola (8) werd zij feestelijk onthaald en in het zonnetje gezet door de medewerkers van het anatomiemuseum op het Amsterdamse Damrak.

 

‘We zijn lekker vakantie aan het vieren in Nederland en een bezoekje aan deze fascinerende én leerzame expositie in Amsterdam hoort daar natuurlijk bij. Het menselijk lichaam is een kunstwerk op zich en hier kun je ook eens een kijkje onder de huid nemen. De kids waren ook erg nieuwsgierig naar BODY WORLDS, vooral Willem. Na afloop gaan we lekker nog even shoppen en een terrasje pakken in de stad, we maken er een mooie dag van!’ aldus Geralda Bakhuijzen.

 

Het verraste gezin ontving een cheque voor een Total Body Scan ter waarde van €965. Met deze door Prescan aangeboden Body Scan kan Geralda, geheel in lijn met de uitgangspunten van de expositie, een kijkje in haar eigen lichaam nemen. Ook ontving de familie een jaarabonnement met onbeperkte toegang voor het hele gezin voor The Happiness Project.

 

100.000ste bezoeker

Op 19 juni ontving BODY WORLDS: The Happiness Project nog haar 100.000ste bezoeker, de Amsterdamse Veerle Smit, geneeskunde studente aan de Vrije Universiteit (VU). Lees meer…