Afstudeerbeeld Marenne Hoogendijk als nieuwe campagne

Afstudeerbeeld Marenne Hoogendijk in BODY WORLDS campagne

Billboard museumplein foto body worlds amsterdam

Afstudeerbeeld Marenne Hoogendijk in BODY WORLDS campagne

  |   Nieuws
BODY WORLDS inspireert kunstenaars, zo ook fotografe Marenne Hoogendijk uit Oss. De 32-jarige verruilde in 2012 haar baan in de biochemie voor hetgeen haar écht gelukkig maakt: fotograferen. Amper uit de banken is een van haar foto’s geselecteerd als hét beeld van de nieuwe BODY WORLDS campagne en 4 weken te zien op een billboard van 25 m2 op het Museumplein in Amsterdam.

 

‘Ik kan me geen betere carrièrestart wensen’, zegt Marenne trots. Via de Artist Day kwam zij in aanraking met BODY WORLDS: The Happiness Project. Het onderwerp van haar afstudeerproject van haar fotografie-opleiding was dan ook snel gekozen. Een reeks van 8 prachtige portretten van geplastineerde menselijke lichamen is het resultaat.

Meer info over de BODY WORLDS Artist Day
Marenne Hoogendijk: ‘De plastinaten zijn de ideale modellen. Ze zijn het toonbeeld van hoe mooi we zijn, hoe ons lichaam functioneert, hoe we er vanbinnen allemaal hetzelfde uitzien. Dit intrigeert me. Daarnaast ben ik enorm vereerd dat mijn foto is gekozen door BODY WORLDS als nieuw campagnebeeld, en dit op het Museumplein in Amsterdam. Ik kan me geen mooiere carrièrestart wensen.’

 

Kijk voor meer informatie of werk van Marenne op www.marennefotografie.nl.

Marenne Hoogendijk - bedrijfsfotografie BODY WORLDS Amsterdam schommel
Marenne Hoogendijk - bedrijfsfotografie BODY WORLDS Amsterdam schreeuw
Billboard museumplein print body worlds amsterdam