5 beste terrassen in de buurt van BODY WORLDS

De beste terrassen in de buurt van BODY WORLDS

BODY WORLDS Nieuws - zo doe je de zonnegroet

De beste terrassen in de buurt van BODY WORLDS

  |   Nieuws
De zomer met haar heerlijke temperaturen en lange avonden komt steeds dichterbij. Wij selecteerden daarom een aantal perfecte terrassen in de omgeving van BODY WORLDS, om voor of na je bezoek even lekker te genieten van zon en gezelligheid!
Heb jij nog een suggestie voor een leuk terrasje in de buurt van BODY WORLDS? Laat het ons hier weten!
nieuwsbericht foto beurs van berlage cafe

Beurs van Berlage Grand Café

Het café bevindt zich aan de overkant van BODY WORLDS, aan de zijkant van de Beurs van Berlage. Je kunt hier vanaf ’s morgens terecht voor een heerlijk ontbijtje, goede lunch of gezellige borrel. Het café met groot buitenterras is iedere dag geopend tot 18:00.

 

Adres: Beursplein 1
1 minuut lopen naar de overkant van de straat

in de waag restaurant-cafe op de nieuwmarkt in amsterdam, op loopafstand van BODY WORLS: The Happiness Project

Restaurant café In De Waag

Ken je het schilderij ‘De anatomische les van Dr. Nicolaes Tulp’? Rembrandt van Rijn schilderde het beroemde werk in 1632 in een van de kamers van de Waag op de Nieuwmarkt in Amsterdam. Nu kun je er dagelijks van 09:00 – 22:30 uur terecht bij Restaurant-café ‘In de Waag’ voor ontbijt, lunch, diner en alles daar tussenin.

 

Adres: Nieuwmarkt 4
10 minuten lopen vanaf BODY WORLDS

Zon_foto4noordwest

Noordwest

Ontwijk de drukte en toerisme en duik de Jordaan in! Noordwest is één van de vele cafés die zich in deze wijk bevinden en ligt vlak aan de Noordermarkt. Iedere dag kun je hier vanaf 11:00 uur op het grote terras terecht. Met de wisselende seizoenskaart, geniet je altijd van lekker en divers eten.

 

Adres: Noordermarkt 42
10 minuten lopen vanaf BODY WORLDS.

Hanneke’s Boom

De strandtent vlakbij Amsterdam Centraal, waar je aan een picknicktafel of langs de kade kunt genieten van een hapje of een drankje. Je kunt er zelfs met een bootje aanmeren, mocht je deze hebben. In de avond wordt Hannekes Boom omgetoverd tot een bar, met regelmatig live muziek of een DJ.

 

Adres: Beursplein 1
15 minuten lopen vanaf BODY WORLDS of 1 halte met tram 26 vanaf Amsterdam Centraal Station

Skylounge

Deze award winning roof-top lounge bar geeft je naast lekker eten en heerlijke cocktails een adembenemend panoramisch uitzicht over heel Amsterdam. Iedere dag geopend van 11:00 tot na middernacht, met vanaf 21:00 een heerlijk muziekje van een DJ. Zeker in de zomer een echte aanrader om echt alles van Amsterdam te zien.

 

Adres: Oosterdokstraat 4
10 minuten lopen vanaf BODY WORLDS of 1 halte met tram 16 vanaf de Dam.

Lion Noir

Een verborgen binnentuin in de Reguliersdwarsstraat, waar je kunt genieten van culinair eten. Op de eerste verdieping bevindt zich het restaurant en op de begane grond kun je terecht voor een drankje. In de zomer kun je natuurlijk genieten van het lekkere weer op het terras buiten.

 

Adres: Reguliersdwarsstraat 28
15 minuten lopen vanaf BODY WORLDS of 2 haltes met tram 5 vanaf de Dam.