Bezoek - BODY WORLDS

Bezoek

Bezoekersinformatie

Openingstijden

Standaard Openingstijden

BODY WORLDS is het hele jaar door geopend:
Zo – vr: 9.00 – 20.00 uur
Za: 9.00 – 22.00 uur

 

Feestdagen en vakanties:
Ma – Zo: 09.00 – 22.00 uur

 

Gesloten op:
27 april 2017 (Koningsdag)

 

Laatste toegang tot één uur voor sluitingstijd.

Museum Shop

In het museum vindt u de Museum Shop van BODY WORLDS. Deze shop is volledig in stijl gebracht en gevuld met producten van de tentoonstelling BODY WORLDS: The Happiness Project. Je kunt hier terecht voor een aandenken of een mooi cadeau.

Dagelijks geopend tijdens openingstijden van BODY WORLDS.

Routing in BODY WORLDS

Gunther von Hagens’ BODY WORLDS: The Happiness Project is gevestigd in een monumentaal pand in hartje Amsterdam. Dit voormalig kantoor van American Express is compleet verbouwd ten behoeve van de tentoonstelling.

Beneden stap je direct in de lift, welke je naar de zesde verdieping brengt. Vanaf dan daal je per verdieping af tot in de kelder.

Bereikbaarheid

BODY WORLDS Amsterdam
Damrak 66
1012 LM Amsterdam
T. 0900-8411 (45cpm)
E. amsterdam@bodyworlds.nl
Parkeren, openbaar vervoer & routebeschrijving

Overige informatie:

Mindervaliden

BODY WORLDS: The Happiness Project is toegankelijk voor rolstoel- en rollator gebruikers en ook bezoekers met een scootmobiel zijn van harte welkom. Een klein gedeelte van de expositie is gesitueerd in de kelder en deze is helaas niet rolstoeltoegankelijk. Dat is de reden dat er voor mindervaliden een gereduceerd ticket is. Het mindervalidentoilet is gesitueerd op de tweede verdieping.

 

In geval je niet over een eigen rolstoel beschikt, kun je deze reserveren via: amsterdam@bodyworlds.nl

Tijdsloten

Tijdsloten zorgen voor een betere spreiding van onze bezoekersstroom en dragen bij aan een aangename en rustige ambiance, zodat iedereen de tentoonstelling op zijn gemak kan bekijken.

 

Je koopt tickets voor een specifiek tijdstip, bijvoorbeeld 11.00 uur. Daarmee heb je recht op toegang tot de tentoonstelling tot aan het begin van het volgende tijdvak om 11.30 uur. Eenmaal na de toegangscontrole ben je van harte welkom om –uiteraard binnen de openingstijden- zo lang in de tentoonstelling te blijven als je wilt.

 

Mocht je onverhoopt je tijdslot missen, bijvoorbeeld door vertraagd verkeer of openbaar vervoer, dan proberen we je altijd direct naar binnen te laten in een later tijdslot. Voorwaarde is dat de capaciteit dit toelaat.