BODY WORLDS komt in actie voor KWF Kankerbestrijding

BODY WORLDS in actie voor KWF Kankerbestrijding

BODY WORLDS Amsterdam komt in actie voor KWF Kankerbestrijding 2015 collecteweek

BODY WORLDS in actie voor KWF Kankerbestrijding

  |   Evenementen, Nieuws

Kom van 7 t/m 12 september naar BODY WORLDS: The Happiness Project. Want naast een fascinerende reis door het menselijk lichaam en een les bewustwording over geluk en gezondheid, steun je ook automatisch de KWF Kankerbestrijding!

Boek je bezoek tijdens de collecteweek online & steun KWF Kankerbestrijding

Loyaliteitsprogramma

De KWF Kankerbestrijding en BODY WORLDS: The Happiness Project starten een loyaliteitsprogramma voor de achterban van het goede doel. Van 7 t/m 12 september gaan er weer duizenden vrijwilligers de straat op om geld in te zamelen tijdens de jaarlijkse collecteweek van de KWF Kankerbestrijding. Om alle donateurs en vrijwilligers te bedanken biedt BODY WORLDS Amsterdam hen gratis* toegang tot de tentoonstelling, op vertoon van de speciale coupon, uitgegeven door KWF.

* Voorwaarden:
– Bij aankoop van 1 entreeticket ‘volwassene’ aan de kassa van BODY WORLDS
ontvang je het 2e ticket gratis.
– Alleen op vertoon van de speciale coupon, uitgegeven door KWF Kankerbestrijding.
– De actie is geldig t/m 31 december 2015.
– Niet bestemd voor wederverkoop.
– Op reeds aangekochte tickets is geen restitutie mogelijk.
– Niet geldig i.c.m. andere kortingen en/of aanbiedingen.

Steun KWF met je bezoek!

Tijdens de collecteweek komt BODY WORLDS in actie middels een grootschalige inzamelingsactie voor KWF. Er gaan teams de straat op om te collecteren, aan de kassa van de expositie kunnen bezoekers en passanten een eenmalige donatie doen. Ook doneert BODY WORLDS een percentage van de ticketopbrengst – mits gekocht via deze website of aan de kassa van BODY WORLDS – tijdens de collecteweek aan het kankerfonds. Bezoekers die tijdens de collecteweek een bezoek brengen aan de expositie steunen daarmee automatisch de KWF Kankerbestrijding.

 

Het primaire doel van BODY WORLDS is voorlichting geven over het menselijk lichaam. Aan de hand van meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen toont de expositie de complexiteit, veerkracht en kwetsbaarheid van het lichaam. Bezoekers nemen een kijkje in hun eigen lichaam en leren alles over anatomie en zien het verschil tussen gezonde en aangetaste organen door bijvoorbeeld ziekte of een bepaalde levensstijl.

 

BODY WORLDS: The Happiness Project is dagelijks geopend van 09:00 tot 19:00 uur en van donderdag tot en met zaterdag tot 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa van BODY WORLDS op Damrak 66 en online via deze website.

Boek je bezoek tijdens de collecteweek online & steun KWF Kankerbestrijding