BODY WORLDS: The Happiness Project in Amsterdam

BODY WORLDS: The Happiness Project

BODY WORLDS Anatomisch Museum Amsterdam

BODY WORLDS: The Happiness Project

Ontdek het effect van geluk op je gezondheid!

Gunther von Hagens en Angelina Whalley bij BODY WORLDS Amsterdam

The Happiness Project

De zoektocht naar geluk en liefde domineert onze levens, maar wat bepaalt of we gelukkig zijn? Het anatomisch museum BODY WORLDS: The Happiness Project in hartje Amsterdam neemt bezoekers mee op een wonderbaarlijke reis door het menselijk lichaam, op zoek naar wat ons gelukkig maakt en wat het effect hiervan is op onze gezondheid.

Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid van ons lichaam. 
Ze tonen de functie van organen, maar ook alledaagse ziektes. Door bezoekers is het anatomisch museum uitgeroepen tot het nummer 7 museum in Amsterdam!

Revolutionair

Gunther von Hagens’ BODY WORLDS exposities – ook bekend onder de benaming Körperwelten – hebben voor een wereldwijde revolutie gezorgd. Nooit eerder heeft een expositie over ons menselijk lichaam de manier waarop mensen zichzelf zien zó veranderd. Het is de enige expositie in de wereld die gebaseerd is op een donorprogramma.

 

Sluit je aan bij ruim 40 miljoen bezoekers wereldwijd die je zijn voorgegaan en maak ook een fascinerende reis door het menselijk lichaam. Boek nu je bezoek aan BODY WORLDS in Amsterdam: The Happiness Project!

Gunther von Hagens Körperwelten BODY WORLDS Amsterdam

Dr. Gunther von Hagens is arts, anatoom en de uitvinder van de plastinatiemethode, die het mogelijk maakt voor iedereen – niet alleen medisch professionals – om het menselijk lichaam tot in detail te bekijken en leren kennen. Lees alles over zijn leven in en voor de wetenschap.

Meer over Dr. Von Hagens

BODY WORLDS: The Happiness Project in hartje Amsterdam organiseert vele activiteiten en evenementen. Voor kinderen is er bijvoorbeeld de workshop ‘Dokter Junior’ waar ze alles leren over het menselijk lichaam. Bekijk de kalender of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Bekijk de kalender
m1mzerua5hc4

Menselijk lichaam museum

Kom een kijkje nemen bij ons: het menselijk lichaam museum BODY WORLDS. Het is een zeer leerzaam anatomisch museum voor jong en oud. Het unieke van de expositie is dat het een permanente voorstelling is. Maak ook de fascinerende reis mee door het menselijk lichaam bij museum BODY WORLDS in Amsterdam.

Boek nu je bezoek!