Geluksrecept van Billy Elliot-acteur Michael Snoey Kiewit

Geluksrecept van Billy Elliot-acteur Michael Snoey Kiewit

michael-snoey-kiewit-geluksrecept geluk body worlds amsterdam the happiness project

Geluksrecept van Billy Elliot-acteur Michael Snoey Kiewit

  |   Nieuws, Uit onderzoek blijkt...
Het Noordhollands Dagblad interviewde acteur Michael Snoey Kiewit over zijn geluksrecept. Alsof wij het hem hebben ingefluisterd, zo perfect vertelt hij de essentie van de tentoonstelling! Lees hier wat hij vertelde. 

 

Voorstelling

“In de musical Billy Elliot speel ik de volwassen Billy. Het verhaal gaat over een jongetje dat van zijn vader op boksles moet, maar per ongeluk in een balletklas terecht komt. Hij blijkt een groot danstalent te zijn, maar in het rauwe mijnwerkersmilieu waarin hij opgroeit moeten ze niks hebben van ballet. Alle emoties komen in de voorstelling aan bod: het is echt een combinatie van een lach en een traan waarbij het publiek kan wegdromen naar een andere wereld.”

 

Tentoonstelling

“Het anatomiemuseum Body Worlds aan het Damrak in Amsterdamspreekt mij heel erg aan. Bij die expositie leer je hoe je eigen lichaam in elkaar zit en wat je kunt doen om je lijf optimaal te te houden. Omdat ik elke dag bezig ben met spierkracht trainen, bewust eten en gezond leven, vind ik de boodschap achter dit museum interessant. Je leert er ook hoe je moet leven om gelukkiger te worden. Volgens mij zoekt iedereen naar dat recept.”

 

Eten & Drinken

“Ik eet graag bij restaurant Sinne aan de Ceintuurbaan in Amsterdam. Dat een ze een Michelinster hebben, zegt genoeg. En toch is het heel betaalbaar, want voor 35 euro krijg je een prima driegangenmenu.”

 

Op zondag

“Op zondagmiddag speel ik, op zondagavond vind ik het lekker om uitgebreid met vrienden of familie te eten. Of ik geniet thuis op de bank van een filmpje.”

 

Wat is jouw geluksrecept? Laat het ons weten via online@bodyworlds.nl. Wellicht gaat ons volgende blog over jou!

 

Bron: Noordhollands Dagblad