Herfstvakantie activiteiten bij museum BODY WORLDS

Herfstvakantie activiteiten voor het hele gezin!

Herfstvakantie activiteiten voor het hele gezin!

  |   Evenementen, Nieuws

Amsterdam is prachtig in de herfst. Tijdens de Herfstvakantie van 17 oktober tot en met 1 november 2015 zijn er weer diverse leuke herfstvakantie activiteiten voor alle leeftijden bij museum BODY WORLDS: The Happiness Project. Boek je tickets op voorhand voordelig online. Kom je op maandag of vroeg of laat op de dag? Check dan onze voordelige daluren-tickets!

Boek je tickets voordelig online

Dagelijkse Herfstvakantie activiteiten

Gratis. 17 oktober t/m 1 november van 09:00 – 20:00 uur

Tijdens de Herfstvakantie is BODY WORLDS dagelijks geopend van 09:00 tot 20:00 uur en zijn er dagelijks vele activiteiten. Test je eigen gezondheid, met onder meer bloeddrukmeters en longvolumetests. De kleine bezoekers ontvangen bij de entree een gratis speurtocht die ze meeneemt op avontuur door het lichaam!

kl - body worlds voor kinderen

Dokter Junior workshop voor kinderen

Reserveer online voor woensdag 21 & 28 oktober van 11:00 – 13:00 uur

Gehuld in een witte doktersjas en gewapend met een eigen stethoscoop en werkboekje gaan de kinderen (8-12 jaar) op pad met een medisch professional. Ontdek hoe cool de wereld van anatomie en geneeskunde is en leer het menselijk lichaam kennen, van top tot teen!

Meer over de workshop voor kinderen

Leer meer bij de voeltafel

Gratis. 17 t/m 31 oktober (m.u.v. 20,21,22,27,28,29 okt) van 12:00 – 16:00 uur.

Het hoogtepunt van de herfstvakantie activiteiten: de voeltafel! Tijdens de Herfstvakantie is er dagelijks een speciale voeltafel met diverse plastinaten die je kunt aanraken. De voeltafel wordt begeleid door een medische gids, die met plezier al je vragen beantwoordt over de expositie en het menselijk lichaam.

Voorjaarsvakantie activiteiten bij BODY WORLDS
audiogids met korting online

Meertalige audiogids

Boek online met korting

Wil je álles uit je bezoek aan BODY WORLDS: The Happiness Project halen? Boek dan een audiogids bij je bezoek! De audiogids is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Italiaans. Aan de kassa kost de audiogids €3, maar als je het online bij je tickets boekt slechts €2.

Meer over de audiogids