Boeken & spel Leo Bormans - exclusief bij BODY WORLDS

BODY WORLDS primeur: Nieuw spel ‘De Geluksvogels’ van Leo Bormans

Leo Bormans boeken verkrijgbaar bij body worlds

BODY WORLDS primeur: Nieuw spel ‘De Geluksvogels’ van Leo Bormans

  |   Nieuws
Gelukswetenschapper Leo Bormans geeft op 3 oktober tijdens het Weekend van de Wetenschap een lezing voor kinderen (10-14 jaar) over de kracht van geluk. Naast een inspirerend spreker en ‘Ambassador of Happiness & Quality of Life’ is hij ook auteur van onder andere de internationale bestsellers The World Book of Happiness, The World Book of Hope en het prachtige voorleesboek Geluk voor Kinderen. Ook lanceert hij zijn nieuwe familiespel De Geluksvogels en BODY WORLDS heeft de primeur!

 

Hier vind je meer informatie over de boeken en het nieuwe spel, die allen vanaf 3 oktober verkrijgbaar zijn in de museumshop van BODY WORLDS op het Damrak 66 in Amsterdam.

geluk - the world book of happiness door Leo Bormans

GELUK. The World Book of Happiness

 

In dit uitdagende boek delen 100 topexperts in de positieve psychologie, van IJsland tot Zuid-Afrika en van China tot Australië, de kennis die zij bezitten over geluk.

 

Te koop bij BODY WORLDS voor € 24,99

hoop - the world book of hope

HOOP. The World Book of Hope

 

Het derde boek in de succesvolle reeks ‘The World Book of..’. Hoop is het tegenover-gestelde van angst. Hoop is universeel, ongeacht leeftijd, geslacht of inkomen. Hoop stimuleert verandering.

 

Te koop bij BODY WORLDS voor € 24,99

Voorleesboek ‘Geluk voor kinderen’

 

Het prachtige voorleesboek Geluk voor kinderen leert kinderen hoe ze gelukkiger kunnen worden, aan de hand van de tien sleutels van geluk.

 

Te koop bij BODY WORLDS voor € 19,99

spel geluksvogels van leo bormans

Familiespel ‘De Geluksvogels’

 

Leo Bormans lanceert zijn nieuwe familiespel ‘De Geluksvogels’ exclusief bij BODY WORLDS. Een spel met opdrachten waarvan iedereen gelukkiger kan worden, zowel de spelers als de mensen in hun omgeving.

 

Te koop bij BODY WORLDS voor € 19,99