Meivakantie activiteiten - BODY WORLDS Amsterdam

Meivakantie activiteiten bij BODY WORLDS

Meivakantie programma activiteiten body worlds amsterdam 2015

Meivakantie activiteiten bij BODY WORLDS

  |   Evenementen, Nieuws

Van zaterdag 30 april tot en met zondag 8 mei vieren we Meivakantie bij BODY WORLDS: The Happiness Project. Tijdens deze vakantie zijn er elke dag -naast de vaste tentoonstelling met échte menselijke lichamen- veel leerzame én leuke activiteiten gepland!

Boek op voorhand je tickets online met korting
Test je gezondheid bij BODY WORLDS

Dagelijkse Meivakantie activiteiten

Na entree is deelname gratis | 30 april t/m 8 mei van 09:00 – 20:00 uur

Tijdens de Meivakantie is er elke dag veel te doen! Test je eigen gezondheid, met onder meer bloeddrukmeters en een longvolumetest. De kleine bezoekers ontvangen een gratis speurtocht die ze meeneemt op avontuur door het lichaam.

Boek je bezoek

Kinderworkshop ‘Dokter Junior’

Tickets v.a. €15 incl. entree | Woensdag 4 mei

Tijdens de meivakantie is er weer een Dokter Junior kinderworkshop. Gehuld in een witte doktersjas en gewapend met een eigen stethoscoop en werkboekje gaan de kinderen (8-12 jaar) op pad met een medisch professional. Ze ontdekken hoe cool de wereld van anatomie en geneeskunde is en leren het menselijk lichaam kennen, van top tot teen!

Meer info & tickets

Leer meer bij de voeltafel

Gratis. Dagelijks van 11:00 – 16:00 uur

Het hoogtepunt van de Meivakantie activiteiten: de voeltafel! Tijdens de Meivakantie is er dagelijks een speciale voeltafel met diverse plastinaten die je kunt aanraken. De voeltafel wordt begeleid door een medische gids, die met plezier al je vragen beantwoordt over de expositie en het menselijk lichaam.

Boek je bezoek

Meer meivakantie activiteiten

Van de leuke meivakantie activiteiten bij BODY WORLDS leer je niet alleen heel, ze zijn ook nog eens erg leuk. Een bezoek aan de expositie is een echte ontdekkingsreis. Hierboven zijn al een aantal leuke activiteiten te zien, maar er is nog veel meer te beleven tijdens de meivakantie. Welke dag van de meivakantie kom je langs om te kijken wat er nog meer voor leuke activiteiten te doen zijn bij BODY WORLDS?