Zuiderzee Klassieker - Stap op de fiets voor darmkanker

Fiets mee tegen darmkanker

Fiets mee tegen darmkanker

  |   Evenementen, Nieuws

Zaterdag 27 september organiseert de Maag Lever Darm Stichting de 4e editie van fietstocht de Zuiderzee Klassieker. Het doel van de Zuiderzee Klassieker is om met alle deelnemers geld voor een nieuw darmkankeronderzoek bij elkaar te fietsen. Dagelijks overlijden 13 mensen aan darmkanker en dat moet stoppen! Fiets jij ook mee?

 

Houd je van een sportieve uitdaging of vind je het gewoon lekker om te genieten van het buiten zijn in de natuur? De Zuiderzee Klassieker biedt voor ieder wat wils. Het is mogelijk om 35, 65, 120 of 180 kilometer te fietsen. De routes zijn prachtig en geschikt voor alle fietsen; van wielrenfietsen, toerfietsen, e-bikes tot gewone stadsfietsen. Start en finish zijn in Almere.

 

Schrijf je nu in & stap op de fiets voor darmkanker!

Geniet van deze geweldige tocht en steun tegelijkertijd de Maag Lever Darm Stichting in de strijd tegen darmkanker. Inschrijven kan via www.zuiderzeeklassieker.nl.

 

Jouw sportiviteit supporten we graag bij BODY WORLDS tijdens onze speciale september Sportmaand.

BODY WORLDS zet alle deelnemers aan de Zuiderzee Klassieker in het zonnetje. Hoe? Kom vóór 11 oktober a.s. naar BODY WORLDS: The Happiness Projecten ontvang op vertoon van je startkaart, routeboekje of de speciale Sport Event kortingscoupon €3,- korting op je entree. Meer info en de actievoorwaarden vind je hier.

 

Bekijk hier de brochure over de Zuiderzee Klassieker:
ZZK-Flyer_Particulier