Pop-up Wetenschapper Leo Bormans bij BODY WORLDS

Pop-up Wetenschapper Leo Bormans bij BODY WORLDS

Pop-up Wetenschapper Leo Bormans bij BODY WORLDS

  |   Evenementen, Nieuws

Op 3 en 4 oktober 2015 neemt BODY WORLDS: The Happiness Project voor de tweede keer deel aan het Weekend van de Wetenschap. Bijna 200 locaties door heel Nederland openen hun – normaal gesloten – deuren voor het publiek tijdens het landelijk wetenschapsevenement, van musea tot universiteiten en (onderzoeks-)instellingen. Bij BODY WORLDS zal er het hele weekend veel te leren en beleven zijn, met op zaterdag een exclusieve pop-up lezing door gelukswetenschapper Leo Bormans!

Lees alles over het Weekend van de Wetenschap bij BODY WORLDS

Pop-up lezing ‘De Kracht van Geluk’

 

Bestaat er een recept voor geluk? Dat ontdek je bij anatomiemuseum BODY WORLDS: The Happiness Project in Amsterdam. Geluk valt namelijk niet uit de lucht, het is meer een levenshouding. Je krijgt het gedeeltelijk mee van je ouders en andere mensen om je heen. Maar wist je dat je gelukkig zijn ook kunt leren?

 

Leo Bormans onderzoekt geluk en heeft het schitterende voorleesboek ‘Geluk voor Kinderen’ geschreven, dat is gebaseerd op de tien sleutels van geluk, zoals geformuleerd door The London School of Economics. Tijdens zijn pop-up lezing bij BODY WORLDS ontdekken kinderen wat geluk écht inhoudt en hoe ze kunnen leren een beetje opener, optimistischer en gelukkiger te zijn. Gun jezelf het geluk er bij te zijn!

 

Na afloop van de lezing vindt een signeersessie plaats in de BODY WORLDS museumshop, van 15:45 – 16:15 uur!

The World Book of Happiness, The World Book of Hope, het prachtige voorleesboek Geluk voor Kinderen én het nieuwe familiespel De Geluksvogels van Bormans, dat hij 3 oktober exclusief bij BODY WORLDS lanceert, zijn vanaf nu verkrijgbaar bij in onze museumshop op Damrak 66.

Bekijk de boeken van Leo Bormans

Activiteit

Lezing voor kinderen van 10 tot 15 jaar.
Ouders/begeleiders zijn ook welkom, maar voor hen zijn geen zitplaatsen voorzien.

Datum

Zaterdag 3 oktober 2015 – tijdens het Weekend van de Wetenschap

Tijden

14:00 – 14:30 uur
15:00 – 15:30 uur
15:45 – 16:15 uur Signeersessie in de BODY WORLDS shop!

In verband met beperkte capaciteit is reserveren verplicht.

Klik hier om te reserveren

Geluksprofessor Leo Bormans

Leo Bormans - gelukswetenschapper weekend van de wetenschap body worlds Amsterdam
Leo Bormans onderzoekt geluk en reist de wereld rond als ‘Ambassadeur van Geluk & Levenskwaliteit’. Hij is de schrijver van internationale bestsellers als The World Book of Happiness en het schitterende voorleesboek Geluk voor Kinderen, dat is gebaseerd op de tien sleutels van geluk, zoals geformuleerd door The London School of Economics. Op dit moment is hij bezig met de promotie rondom zijn nieuwe boek Hoop. World Book of Hope en op 9 oktober lanceert hij een nieuw kinderspel, genaamd Geluksvogels.

 

Wereldwijd is Leo Bormans een gewaardeerd spreker en adviseur van regeringen, managers, universiteiten, welzijnswerkers, leraren, organisaties enzovoorts. Hij geeft workshops en lezingen voor kleine groepen en grote zalen en organiseerde zelf verscheidene conferenties met experts in de positieve psychologie.

 

Meer info via www.LeoBormans.be

Pop-up Wetenschapper

Wetenschappers aan het woord tijdens het Weekend van de Wetenschap!

 

Pop-up Wetenschapper is een landelijk programma dat plaatsvindt tijdens het Weekend van de Wetenschap, met als doel kinderen en volwassenen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met wetenschap. Bij circa twintig locaties in heel Nederland kun je terecht om van alles te weten te komen over geluk, ons dierenrijk, je brein, het sterrenstelsel en nog veel meer.

 

Het gehele programma vind je op www.popupwetenschapper.nl.

logo_popup wetenschapper body worlds amsterdam weekend van de wetenschap 2015