Informatie voor scholen | Excursie BODY WORLDS

Informatie voor scholen

Informatie voor scholen

De adembenemende anatomietentoonstelling BODY WORLDS: The Happiness Project is de perfecte locatie voor een excursie of schoolreis. De tentoonstelling met echte menselijke lichamen is een absolute must-see, die uw leerlingen de unieke kans biedt hun eigen lichaam van binnen te bekijken en het abstracte op een speelse en laagdrempelige manier heel concreet maakt. Een onvergetelijke schoolreis waar ze nog lang over zullen praten!

Waarom een BODY WORLDS Excursie?

Voor scholieren en studenten gelden gunstige tarieven (vanaf 10 personen). Ter voorbereiding en aanvulling op de excursie zijn er gratis lesmaterialen voor basis- en voortgezet onderwijs, dat aansluit op de kerndoelen van Wereldoriëntatie, Kunstzinnige oriëntatie en Biologie.

Tickets voor scholen

Bezoek BODY WORLDS en reserveer uw schoolbezoek gemakkelijk online. Er zijn gunstige tarieven voor scholieren, studenten en begeleiders.

Tickets boeken

Docenten gratis toegang

Het primaire doel van BODY WORLDS is educatie en voorlichting geven over gezondheid én het menselijk lichaam. Daarom hebben docenten altijd gratis toegang!

Docentenpas aanvragen

Lesmaterialen

Een bezoek aan BODY WORLDS: The Happiness Project is het leukst als kinderen weten wat ze zien en voorbereid zijn op hun bezoek. Download hier gratis lesmateriaal.

download gratis lesmateriaal

Praktische informatie

Hier vindt u alle praktische informatie die u nodig heeft bij een bezoek aan BODY WORLDS: The Happiness Project met uw klas, zoals contactgegevens, prijzen en gratis vervoer.

klik hier voor praktische info

Combineer & beleef meer!

Een bezoek aan BODY WORLDS Amsterdam is perfect te combineren met andere attracties die niet mogen ontbreken aan een schoolreisje naar Amsterdam!

bekijk de mogelijkheden