Schoolreisje naar BODY WORLDS & de Amsterdam Dungeon

Schoolreisje naar BODY WORLDS & The Amsterdam Dungeon

Combineer & beleef meer!

 

Een bezoek aan BODY WORLDS: The Happiness Project duurt gemiddeld 1,5 uur en is daarom perfect te combineren met andere attracties die niet mogen ontbreken aan een bezoek aan Amsterdam!

 

Bekijk naast een combinatiebezoek met The Amsterdam Dungeon ook:

The Amsterdam Dungeon

 

Een bezoek aan The Amsterdam Dungeon betekent het meest originele en spannendste klassenuitje in Amsterdam, waarbij de schoolboeken even aan de kant geschoven kunnen worden en de geschiedenisles tot leven zal komen. Wanneer je eenmaal afgedaald bent tot de diepste en donkerste kerkers van Amsterdam, zal er in 10 verschillende shows, door 11 professionele acteurs, 500 jaar Amsterdamse geschiedenis behandeld worden. Onderwerpen als de Gouden Eeuw, het ontstaan van de VOC en het leven op een schip zullen in interactieve opvoeringen uitgebeeld worden.

 

Nog nooit was de wanhoop in tijden van pest zo voelbaar. En is objectiviteit en rechtvaardigheid altijd wel zo belangrijk geweest in de Nederlandse rechtspraak? Een bezoek aan The Amsterdam Dungeon zorgt voor ontelbare verrassingen en de shows geven je gegarandeerd een ervaring waarin je om het hardst zult schreeuwen van het lachen. De tour is in zowel in het Engels als in het Nederlands te volgen!

Combiticket prijzen

BODY WORLDS & Amsterdam Dungeon

Speciaal voor deze combinatie-aanbieding hanteren wij één ticketprijs voor zowel scholieren (basis- en voortgezet onderwijs) als studenten (MBO, HBO en WO).

Combiticket voor leerlingen
(Geldig voor zowel scholieren als studenten)

€ 16,50

Combiticket docenten/begeleiders BODY WORLDS
Alleen op vertoon van uw BODY WORLDS Docentenpas.
Klik hier om deze gratis aan te vragen.

GRATIS

Combiticket docenten/begeleiders DUNGEON

€ 8,50

Boek gemakkelijk online
scholen combitickets

3 attracties in 1 schoolreisje

 

Het is ook mogelijk om drie attracties met elkaar te combineren! Breng in de ochtend een educatief bezoek aan BODY WORLDS, beleef de geschiedenis van Amsterdam bij The Amsterdam Dungeon en ga op de foto met de grootste beroemdheden bij Madame Tussauds!

 

Combiticket voor 3 attracties, slechts € 24

Boek gemakkelijk online