Schoolreisje naar BODY WORLDS met een Lovers Rondvaart

Schoolreisje naar BODY WORLDS & Lovers rondvaart

Combineer & beleef meer!

 

Een bezoek aan BODY WORLDS: The Happiness Project duurt gemiddeld 1,5 uur en is daarom perfect te combineren met andere attracties die niet mogen ontbreken aan een bezoek aan Amsterdam!

 

Bekijk naast de combinatie met een Lovers rondvaart ook:

lovers company

Lovers Rondvaart

Vaar met de klas over de mooiste grachten en langs de bekendste bezienswaardigheden van Amsterdam. Zoals de Zevenbogenbruggengracht, de Magere Brug over de Amstel, het VOC-schip de ‘Amsterdam’, het Anne Frank Huis en het Scheepvaartmuseum. Het audiosysteem zorgt ervoor dat de klas Amsterdam op een informatieve wijze leert kennen. Met de 1 uur durende rondvaart verzorgt Lovers de ultieme tour door de grachten van Amsterdam!

 

De rondvaart vertrekt dagelijks tussen 09.00 uur en 22.00 uur vanaf de westzijde van het Centraal Station op de steiger bij het Van Gogh Cafe (t.o.v. Prins Hendrikkade 25), op 5 minuten loopafstand van BODY WORLDS.

Combiticket prijzen

BODY WORLDS & Lovers Rondvaart

Speciaal voor deze combinatie-aanbieding hanteren wij één ticketprijs voor zowel scholieren (basis- en voortgezet onderwijs) als studenten (MBO, HBO en WO).

Combiticket voor leerlingen
(Geldig voor zowel scholieren als studenten)
Combiticket voor docenten
Alleen op vertoon van uw BODY WORLDS Docentenpas.
Klik hier om deze gratis aan te vragen.

Combiticket voor begeleiders
€ 13,50
..
GRATIS
..
..
GRATIS
Boek gemakkelijk online
scholen combitickets

3 attracties in 1 schoolreisje

 

Het is ook mogelijk om drie attracties met elkaar te combineren! Breng in de ochtend een educatief bezoek aan BODY WORLDS, beleef de geschiedenis van Amsterdam bij The Amsterdam Dungeon en ga op de foto met de grootste beroemdheden bij Madame Tussauds!

 

Combiticket voor 3 attracties, slechts € 23

Boek gemakkelijk online