BODY WORLDS Schoolworkshop Dokter Junior

Schoolworkshop ‘Dokter Junior’

Schoolworkshop ‘Dokter Junior’

Dokter Junior is een interactief schooluitje, waarbij leerlingen op een speelse manier alles te weten komen over het menselijk lichaam en het effect van geluk. De kinderen gaan, gehuld in een witte doktersjas met stethoscoop, op ontdekkingsreis door het menselijk lichaam.

 

De workshop voor leerlingen start met een korte introductie door een medische gids, waarna de kinderen met de lift naar de zesde verdieping gaan. Hier begint de tour. Elke verdieping behandelt een ander thema. Van onze hersenen en zenuwbanen tot (rokers-)longen en baby’s in de buik: alle aspecten van het menselijk lichaam komen op een leuke manier aan bod. Na afloop komt de groep leerlingen met docenten en begeleiders weer samen voor een echte diploma uitreiking!

 

Het hoofddoel van BODY WORLDS is voorlichting geven over het menselijk lichaam en gezondheid, zo ook aan kinderen. Tijdens de workshop ervaren leerlingen hoe fascinerend en cool anatomie kan zijn.

 

  • De workshop is geschikt voor kinderen van groep 4 t/m groep 8
  • €13,- per ‘Dokter Junior’ kinderticket – Prijs is inclusief een werkboekje, een diploma en het gebruik van een doktersjas en stethoscoop*
  • Gratis toegang voor docenten. BODY WORLDS docentenpas hier aanvragen
  • €8,- per schoolbegeleider
  • Workshop duurt 2 uur
  • Voor de workshop geldt een minimum van 10 leerlingen

 

*dit zijn speciaal opgestelde prijzen voor basisscholen.

Schrijf je hier in

* indicates required
/ / ( dd / mm / yyyy )
BODY WORLDS: Dr. Junior
home-dokter-junior-kinderworkshop