Stadswandeling met fotonavigatie - BODY WORLDS

Stadswandeling met fotonavigatie

Icon Walk the City

Stadswandeling met fotonavigatie

  |   BODY WORLDS

Op de Dam, vlakbij BODY WORLDS, begint de 5,3 kilometer lange gedetailleerde stadswandeling Toeristisch Amsterdam van Walk the City. Je smartphone is je gids, waardoor je méér van Amsterdam ontdekt zonder dat je hoeft te zoeken op een plattegrondje: je volgt gewoon de foto’s.

Na de populaire Kalverstraat en het serene Begijnhof maak je kennis met de grachtengordel, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Je komt onder andere langs het gezellige Leidseplein, het Vondelpark en het Rijksmuseum. Via kunst en antiek in het Spiegelkwartier, de Nieuwmarkt met de Waag en Chinatown wandel je terug naar de Dam.

Knop Google play
Knop App store

Fotonavigatie

De app van Walk the City leidt je met herkenbare foto’s en heldere instructies langs de mooiste plekjes van een stad. Met foto’s en tekst word je onderweg geïnformeerd over interessante bezienswaardigheden en geattendeerd op bijzondere locaties.

GPS & internet

Walk the City werkt met fotonavigatie en daarom werkt de app ook zonder GPS-signaal en internetverbinding. Om batterijverbruik en datagebruik te beperken kun je deze voorzieningen uitschakelen, de app blijft werken en je kunt blijven genieten van de wandeling.

Je eigen tempo

Wandelingen van Walk the City zijn ongeveer 5 kilometer lang. Leuke winkel gezien, pauzeren op een gezellig terras of een museum bezoeken? Slenteren of even de vaart erin? Met de app van Walk the City bepaal je zelf het tempo!

Walk Smart, Walk the City!