'Under Your Skin' bodypaint event bij BODY WORLDS

‘Under Your Skin’ bodypaint event

body worlds, amsterdam, plastinaat, bodypaint, artist day

‘Under Your Skin’ bodypaint event

  |   Evenementen, Nieuws
Zondag 7 juni wordt BODY WORLDS Amsterdam overgenomen door bodypainters tijdens het ‘Under Your Skin’ bodypaint event. Maar liefst 10 internationaal gerenommeerde painters laten zich deze dag inspireren door echte anatomie en toveren hun modellen te midden van de expositie en bezoekers om tot een waar tableau vivant!

 

De deelnemende bodypainters komen uit binnen en buitenland naar Amsterdam voor Under Your Skin en het zijn niet de minste namen. Onder andere de onderstaande bodypainters zijn aanwezig.

body worlds, amsterdam, the happiness project, anatomie, museum, tentoonstelling, expositie, bodypaint, artist day, kunstenaars, menselijk lichaam

Yvonne Zonnenberg

 

‘Under Your Skin’ wordt georganiseerd in samenwerking met professioneel bodypainter Yvonne Zonnenberg, die je wellicht kent van het kijkje in de zwangere buik en de BODY WORLDS Artist Day. Deze dag is zij ook aan het werk met haar eigen model, niemand minder dan Stephanie Kreukniet.

Stephanie Kreukniet is een bekende in sportland. In 2013 werd zij samen met haar partner Margie Maduro kampioen Duo Paaldansen. Ook deden zij samen mee aan het programma ‘Holland’s Got Talent’. Eerder dit jaar won ze de bodybuilding-titel Miss Bikini Fitness. Haar afgetrainde lichaam zal dus als canvas dienen voor Yvonne.

Emma Cammack

 

Emma Cammack zit al 25 jaar in het vak en is een legendarische camouflage bodypainter. Haar creaties hebben menig campagne en product gesierd. Emma was recent gastjury bij het Amerikaanse bodypaint reality programma ‘Skin Wars’.

Emma Cammack from Skin Wars is one of the artists at the Under Your Skin bodypaint event at BODY WORLDS: The Happiness Project.
Bert verstappen is een van de kunstenaars tijdens het Under Your Skin bodypaint event bij body worlds: The Happiness Project

Bert Verstappen

 

In 1987 begonnen als carnavalsgrimeur en al doende het vak geleerd. Dit werd bekroond toen hij in 2002 wereldkampioen werd! Vele (inter) nationale titels later richt hij zich nu vooral op begeleiding van jong talent. Tevens organisator van prestigieus bodypaint festival ‘De Maskerade’.

Jenny van der Steen

 

In 2009 volgde ze haar eerste bodypaint workshop en heeft sindsdien al meerdere nationale en internationale titels binnengesleept. In 2014 deed ze voor het eerst mee met het wereldkampioenschap en mag zich sindsdien tot de top 10 beste bodypainters ter wereld rekenen.

Jenny van der Steen is een van de bodypainters tijdens het BODY WORLDS Under Your Skin bodypaint event
Het belooft een visueel spektakel te worden en jij kunt hier bij zijn, want de expositie is deze dag gewoon geopend voor publiek! Vanaf 10:00 uur starten de bodypainters. Ze hebben tot 16:00 uur de tijd voor hun levende kunstwerken, waarna de modellen zich richting het Damrak en de Dam zullen begeven. Mis het niet!
Boek je bezoek op 7 juni tijdens 'Under Your Skin'