Vaderdag cadeau: dé gouden tip - BODY WORLDS

Hét Vaderdag cadeau

vaderdagkorting bij BODY WORLDS: The Happiness Project. Fotocredits © Jerry Knies

Hét Vaderdag cadeau

  |   Evenementen, Nieuws

Vaderdag: de dag dat vaders over de hele wereld extra verwend worden door hun kinderen. Vaders mogen lekker lang slapen. Ze krijgen als ze wakker worden een lekker ontbijt op bed. En om de dag compleet te maken, worden de vaders goed verwend met cadeaus. Voor een leuk cadeau hoef je niet ver te zoeken: een Vaderdag uitje naar BODY WORLDS Amsterdam is ongetwijfeld een leuk Vaderdag cadeau. Maak samen met je vader een reis door het menselijk lichaam en ontdek hoe ons lijf er van binnen precies uitziet.

Tickets bestellen

Vaderdag cadeaus van vroeger

Weet je nog wat je jouw vader cadeau gaf toen je in de kleuterklas zat? Wat een mooie tijd was dat. Dat je als vijfjarig hummeltje gezellig aan het knutselen was. Vol trots en met de hele klas druk bezig. Ieder aan zijn eerste Vaderdag cadeau ooit aan het knutselen. Heerlijk kliederen met verf en een kei. Jouw vader is immers een ‘Kei van een vader’. Of ben je misschien meer bekend met de boekenlegger en de super vader oorkonde?

Vaderdag cadeau kei

Vaderdag uitje naar BODY WORLDS

Knutselen, verven en kleuren wordt minder leuk naarmate je ouder wordt. In plaats van een knutselwerk of kleurplaat ga je op zoek naar een cadeau. Maar wat moet je nu kopen? Je vader heeft alle lekkere luchtjes al. De schuur staat al afgeladen vol met gereedschap. De hele collectie cd’s van zijn favoriete band staan in de kast. En ook het huis hangt vol met foto’s van jou door de tijd.

Misschien is een Vaderdag uitje een goed idee? Er zijn immers genoeg leuke Vaderdag activiteiten te doen. Geef hem een Vaderdag uitje naar BODY WORLDS cadeau. De tentoonstelling ‘The Happiness Project’ is nu permanent te zien in hartje Amsterdam. Wat is er nu leuker om samen met je vader te ontdekken hoe het menselijk lichaam er van binnen uitziet? Bij BODY WORLDS kun je bijvoorbeeld zien wat de effecten zijn op het menselijk lichaam van iemand die rookt, of hoe de hersenen van iemand met Alzheimer eruit zien. De hele tentoonstelling is gemaakt met échte lichamen, van mensen die écht geleefd hebben. Voor vader en kind gegarandeerd een leerzaam en leuk uitje.

Vaderdag quote tegeltje

Wanneer is Vaderdag?

Vaderdag valt in Nederland altijd op een zondag. Dat is niet zo gek. Het staat namelijk vast dat Vaderdag altijd op de derde zondag in juni valt. Dit jaar, in 2016, valt Vaderdag op 19 juni.

Dit is niet overal op de wereld zo. In België valt Vaderdag namelijk een week eerder dan in Nederland. Zo is het in België altijd de tweede zondag van juni Vaderdag. In Duitsland viert men ‘Vatertag’ op dezelfde dag als Hemelvaart, in mei. Dat het altijd de derde zondag van juni is, is dus niet overal zo vanzelfsprekend.

Vaderdag cadeau met korting

Op Vaderdag hebben wij een speciale korting. Alle vaders krijgen korting op hun entree tot de expositie! De Vaderdag korting geldt voor Vaders en hun kinderen. De korting is te verkrijgen bij de kassa van BODY WORLDS.

Er zijn twee manieren om de speciale korting voor je vader aan de kassa te verkrijgen:

 

  • Als kind, op vertoon van je vader.
  • Of als vader, op vertoon van je kinderen of een foto van je kinderen.

 

En bij jullie bezoek ontvang je ook nog een extra Vaderdag cadeautje! Voor kinderen en ander gezelschap, gelden de reguliere entreeprijzen en raden we aan tickets op voorhand online te bestellen.

Vaderdag is maar één keer per jaar. Dat is niet heel vaak. Daarom hebben wij door het jaar heen verschillende keren kortingen. Al onze kortingen staan netjes op een rij op de kortingen pagina.

Tickets bestellen