Originele Valentijnsdate? Boek het Valentijnsarrangement!

Romantisch Valentijnsarrangement

Romantisch Valentijnsarrangement

  |   Evenementen, Nieuws
Hoe verras jij je Valentijnsdate? Wij hebben het ultieme dagje uit voor je samengesteld. Profiteer in het weekend van 13, 14 en 15 februari van het Romantische Valentijnsarrangement voor twee personen van BODY WORLDS en LOVERS Company.

 

Je brengt eerst een bezoek aan BODY WORLDS: The Happiness Project en komt alles te weten over het effect van liefde op je lichaam, gezondheid en geluksgevoel. Daarna stap je op een rondvaartboot die jullie door de grachten van onze prachtige hoofdstad voert: langs de fraaie, imponerende grachtenpanden, de zevenbogen-bruggengracht, de Magere Brug over de Amstel, het VOC schip en de haven.

Arrangement

 

 

Opstapplaats

 

 

Waar verkrijgbaar

 

Voorwaarden

Rondvaart + entree BODY WORLDS Amsterdam voor €39 in plaats van €71 voor twee personen

 

Prins Hendrikkade 25, voor Centraal Station Amsterdam, op slechts 5 minuten loopafstand van BODY WORLDS

 

Exclusief verkrijgbaar aan de kassa van BODY WORLDS, reserveren is niet nodig.

 

Het Valentijnsarrangement van €39 in plaats van €71 is geldig voor 2 personen en exclusief verkrijgbaar en te gebruiken aan de kassa van BODY WORLDS op 13, 14 en 15 februari 2015. Bezoekers krijgen eerst toegang tot de tentoonstelling, gevolgd door een rondvaart van 1 uur aangeboden door Rederij Lovers. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen. Op reeds aangeschafte tickets wordt geen restitutie verleend.