Voorjaarsvakantie activiteiten  - BODY WORLDS Amsterdam

Voorjaarsvakantie activiteiten bij BODY WORLDS

Voorjaarsvakantie activiteiten bij BODY WORLDS

Voorjaarsvakantie activiteiten bij BODY WORLDS

  |   Evenementen, Nieuws

Er staan veel leuke voorjaarsvakantie activiteiten op de planning bij BODY WORLDS: The Happiness Project van 20 februari t/m 6 maart 2016! De tentoonstelling is dagelijks geopend van 09:00 – 20:00 uur. We raden aan je tickets op voorhand online te bestellen, zodat je verzekerd bent van toegang tot de leukste activiteit in Amsterdam tijdens de voorjaarsvakantie! Als je je ticket online besteld ben je goedkoper uit en hoef je ook niet te wachten bij de deur. Ben je al op de hoogte van de speciale kortingstarieven?

Boek op voorhand je tickets online met korting
BODY WORLDS museum voor kinderen voorjaarsvakantie

Dagelijkse leuke Voorjaarsvakantie activiteiten

Gratis. 20 februari t/m 6 maart van 09:00 – 20:00 uur

Tijdens de Voorjaarsvakantie is er elke dag veel te doen bij BODY WORLDS: The Happiness Project. Test je eigen gezondheid, met onder meer bloeddrukmeters en longvolumetests. De kleine bezoekers ontvangen een gratis speurtocht die ze meeneemt op avontuur door het lichaam.

Boek je bezoek online

‘Dokter Junior’ workshop voor kinderen

Data worden later bekend gemaakt.

Gehuld in een witte doktersjas en gewapend met een eigen stethoscoop en werkboekje gaan de kinderen (8-12 jaar) op pad met een medisch professional. Ontdek hoe cool de wereld van anatomie en geneeskunde is en leer het menselijk lichaam kennen, van top tot teen!

Lees meer
Originele date bij BODY WORLDS

Leer meer bij de voeltafel

Gratis. Data worden later bekend gemaakt.

Hoogtepunt van de Voorjaarsvakantie activiteiten? De voeltafel! Er is dagelijks een speciale voeltafel met diverse plastinaten die je kunt aanraken. De voeltafel wordt begeleid door een medische gids, die met plezier al je vragen beantwoordt over de expositie en het menselijk lichaam.

Boek je bezoek online

Nog meer leuke activiteiten

De activiteiten bij BODY WORLDS zijn niet alleen leuk, maar ook zeer leerzaam voor zowel jong als oud. Een bezoek aan de expositie is een echte ontdekkingsreis. Naast de leuke activiteiten die hierboven uitgelegd zijn, is er nog veel meer te beleven in BODY WORLDS Amsterdam. Welke dag van de voorjaarsvakantie kom jij naar BODY WORLDS om te ontdekken wat er nog meer voor leuke activiteiten te doen zijn?

Wat doe jij in de voorjaarsvakantie?

De voorjaarsvakantie is bij uitstek de vakantie om leuke uitjes te plannen en om leuke dingen te gaan doen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de kerstvakantie, die meestal helemaal volgepland is, kun je in de voorjaarsvakantie lekker ontspannen activiteiten gaan ondernemen. In plaats van skiën of snowboarden is het misschien ook wel eens leuk om een museum te bezoeken, nietwaar? Ben je bang dat het te saai is? Of is het voor de kinderen niet vol te houden? Bij BODY WORLDS ben je dan aan het goede adres. BODY WORLDS is namelijk meer dan een museum alleen. Naast alle voorjaarsvakantie activiteiten die we aanbieden, kun je bij ons de volledige ontdekkingsreis door de wereld van het menselijk lichaam maken. Door de centrale ligging kun je een dagje uit naar BODY WORLDS ook makkelijk combineren met een bezoek aan de stad Amsterdam. Zowel voor kinderen als voor volwassenen en ouderen biedt BODY WORLDS een boeiende ervaring. Met ons échte lichamen kun je goed zien hoe jij er van binnen uit ziet. Kom in de voorjaarsvakantie dus lekker naar BODY WORLDS en kijk je ogen uit!