BODY WORLDS op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling

Wij staan op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling!

Wij staan op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling!

  |   Nieuws
Van 27 tot en met 31 januari vindt de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) plaats in de Jaarbeurs Utrecht. De NOT is de grootste en meest complete vakbeurs voor professionals in het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs en MBO. Dit bericht is dan ook voor jullie, onderwijsprofessionals. Want BODY WORLDS: The Happiness Project staat op de NOT en wil jou graag ontmoeten!

 

Speciale beursaanbieding

Docenten, leraren en onderwijsassistenten hebben altijd gratis entree tot BODY WORLDS: The Happiness Project. Dus komt langs bij onze stand en vraag je persoonlijke Docentenpas aan. Daarnaast doen we je de volgende aanbieding:

– Bezoek BODY WORLDS Amsterdam en breng een GRATIS introducé mee.
– Tijdelijk GEEN bespreekkosten à €1 per leerling bij je schoolboeking.

Deze actie is geldig t/m 1 maart 2015, dus wees er op tijd bij! Voor meer informatie over de actie kun je contact opnemen via amsterdam@bodyworlds.nl.

 

NOT 2015: Update in één dag

Een bezoek aan NOT 2015 geeft je in één dag een update van alle innovaties in onderwijsland. Exposanten en sprekers tonen de nieuwste leermiddelen en methodes, laten mogelijkheden voor differentiatie, gepersonaliseerd leren en talentontwikkeling zien. Je maakt kennis met de nieuwste ict-ontwikkelingen, horen de nieuwste inzichten rondom opbrengstgericht werken, toetsing, passend onderwijs en ontdekken nieuwe mogelijkheden om jezelf verder te professionaliseren.

 

Ook kom je alles te weten over mediawijsheid, gaming, techniekonderwijs, Gezonde School, het puberbrein, duurzaamheid én de leukste bestemmingen voor schoolreisjes. Bovendien ontmoet je collega’s uit het hele land. Voor jonge leraren is er het speciale Young Professionals-programma. NOT 2015 kent de trends en na één bezoek ben je weer helemaal bij.

 

NOT 2015: Voor alle onderwijsprofessionals

NOT 2015 richt zich op leraren en docenten, directie, bovenschools management, facilitair managers, ICT-coördinatoren en alle andere onderwijsprofessionals in PO, VO en MBO. Ook als je werkzaam bent in de buitenschoolse of kinderopvang, dan mag je NOT 2015 niet missen.

 

Bezoekinformatie

NOT 2015 wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht, naast Station Utrecht CS.

 

Openingstijden:
NOT 2015 is van dinsdag 27 t/m vrijdag 30 januari geopend van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag 31 januari van 10.00 tot 16.00 uur.