Workshop voor kinderen (8-12 jaar) 'Dokter Junior'

Kinderworkshop ‘Dokter Junior’

Kinderworkshop ‘Dokter Junior’

Wie later dokter wil worden moet ergens beginnen…

 

Doe mee met de BODY WORLDS workshop voor kinderen Dokter Junior. Ontdek hoe cool de wereld van anatomie en geneeskunde is en leer het menselijk lichaam kennen, van top tot teen!

 

Gehuld in een witte doktersjas en gewapend met een eigen stethoscoop en werkboekje gaan de kinderen (8-12 jaar) tijdens de kinderworkshop op pad met een medisch professional. Op een speelse en interactieve manier worden ze meegenomen op ontdekkingsreis door de expositie BODY WORLDS: The Happiness Project en leren ze alles over het menselijk lichaam en het effect van geluk. Zie ook onze pagina over leuke weetjes.

 

De workshop voor kinderen start met een korte introductie door de gids, waarna de kinderen met de lift naar de zesde verdieping gaan. Hier begint de tour. Van onze hersenen en zenuwbanen tot (rokers-)longen en baby’s in de buik: alle aspecten van het menselijk lichaam komen spelenderwijs aan bod, middels leuke activiteiten, mooie vertellingen en slimme weetjes. Na afloop komt de groep met de ouders en begeleiders weer samen voor een heuse diploma uitreiking!

Datum & Tijd:

Woensdag 22 februari 2017 van 10.00 – 12.00 uur
Woensdag 1 maart 2017 van 10.00 – 12.00 uur
Dinsdag 25 april 2017 van 10.00 – 12.00 uur

Voor wie:

Kinderen van 8 t/m 12 jaar

Begeleiding:

Ouders kunnen kiezen hun kinderen te begeleiden tijdens de workshop, of zelfstandig de expositie te bezoeken en na afloop weer aan te sluiten bij de diploma uitreiking.
Om de groep klein te houden kan er max. 1 ouder per kind mee.

Tickets:

€ 15 per ‘Dokter Junior’ kinderticket – Prijs is inclusief een werkboekje, een diploma en het gebruik van een doktersjas en stethoscoop.

€ 18 per volwassen entreeticket – Ongeacht wel of niet deelnemen aan de kinderworkshop.

Tip: Dokter Junior is ook leuk als verjaardagsfeestje of uitje met de klas. Meer weten over de mogelijkheden? Stuur een mailtje naar amsterdam@bodyworlds.nl.

Voorwaarden

 

  • Voor kinderen (8 t/m 12 jaar) geldt een speciaal tarief van €15 per persoon. Dit is inclusief alle benodigde materialen.
  • Kinderen moeten altijd onder begeleiding zijn van tenminste een betalende volwassene.
  • Een volwassene kan meerdere kinderen begeleiden.
  • Als ouder/begeleider kun je kiezen om mee te gaan met de workshop of om zelf de tentoonstelling te bekijken en na afloop aan te sluiten bij de ‘diploma uitreiking’.
  • Deelname aan de workshop is voor volwassenen gratis na entree tot BODY WORLDS. Let op: je hebt wel een geldig entreebewijs nodig. Bestel deze HIER online.