Zomervakantie bij Body Worlds: The Happiness Project

Zomervakantie bij Body Worlds

BODY WORLDS: The Happiness Project Amsterdam - Under Your Skin - bodypaint event - © Fotografie Groen

Zomervakantie bij Body Worlds

  |   Evenementen, Nieuws
De zomer is het favoriete seizoen van velen. De zomer kent veel geluksmomenten: van verre reizen tot vakantie in eigen land, van zwemmen in zee tot lange avonden tafelen met geliefden in je eigen tuin. Het seizoen van de vrijheid en vrijetijd om te doen waar jij gelukkig van wordt.

 

Breng tijdens de Zomervakantie een bezoek aan BODY WORLDS: The Happiness Project en ontdek wat het effect is van al dat zomerse geluk op je gezondheid! Van 4 juli t/m 30 augustus is het BODY WORLDS museum Amsterdam dagelijks geopend van 09:00 – 20:00 uur en organiseren we weer diverse acties en events!

Boek op voorhand je tickets online met korting

Iedere dag tijdens de Zomervakantie

Gratis. 4 juli t/m 30 augustus van 09:00 – 20:00 uur

Tijdens de Zomervakantie is er elke dag veel te doen bij BODY WORLDS: The Happiness Project. Test je eigen bloeddruk, maak een ‘geluksritje’ op de fiets. De kleine bezoekers ontvangen een gratis speurtocht die ze meeneemt op avontuur door de expositie.

Test je gezondheid bij BODY WORLDS
Dokter Junior kinderworkshop van BODY WORLDS: The Happiness Project - © Fotografie Groen

‘Dokter Junior’ workshop voor kids!

24 juli + 7 en 21 augustus van 11:00 – 13:00 uur

Gehuld in een witte doktersjas en gewapend met een eigen stethoscoop en werkboekje gaan kids (8-12 jaar) op pad met een medisch professional. Ontdek hoe cool de wereld van anatomie en geneeskunde is en leer het menselijk lichaam kennen, van top tot teen! Lees meer…

Love Tour – Gay Pride edition

Vrijdag 31 juli vanaf 17:30 uur

Vrijdag 31 juli 2015 organiseert Relatieplanet de ‘BODY WORLDS Love Tour – Gay Pride edition’: twee speciale liefdesrondleidingen, een voor single homo’s en een voor single lesbiennes. Samen met een speciale liefdesgids gaan de singles op zoek naar het effect van geluk, maar vinden onderweg misschien wel de liefde!

Originele date bij BODY WORLDS